Information från Styrelsen

31 mars 2015 Många är nyinflyttade – välkomna hit! Föreningen har bestämt att sanden som ligger utanför våra brevlådor, i trappan och på övre altanen tar vi hand om själva per huskropp

Vi sopar för att spara pengar till föreningen. Järfälla kommun kommer vecka 17 och sopar upp på gatorna och gångbanor. Fixas innan dess J Sopa upp ihop den sand/grus som finns och forsla ut den på gångbanan utan att göra vallar för barnvagnar och cyklar. Hjälps åt eller hjälp dina grannar. Tack på förhand för ditt samarbete!

Styrelsen vill också göra dig uppmärksam på viktiga datum i föreningen

13 maj - kl. 19.00 Årsmöte – Axvägen 83

23 maj – kl. 11.00 – städdag, samling på bouleplan

12 september – kl. 11.00 – städdag, samling på bouleplan

* Snart kommer många lediga och sköna helger. Hjälp dina grannar genom att hålla koll på posten och varandras lägenhet så vi slipper objudna gäster.

* Gästparkeringen är till för våra gäster.

* Styrelsen har fått in klagomål på soppåsar utanför ytterdörrarna. Dessa sparas inomhus tills du går till sophuset eller att du går direkt till sophuset om du vill slänga dina sopor. Inga sopor förvaras utomhus på grund av sanitär olägenhet kan uppstå. Tack på förhand!

* Du som bor på nedre botten ska också se till att din trädgård görs vårfin nu när solen börjar lysa så varm och härlig. Ta hand om buskar och staket. Häck som går mot gångväg ska vara max 160 hög, och du som boende åtgärdar. Föreningen önskar ha en fin förening utåt för de som passerar oss ofta

Härliga vårhälsningar! Styrelsen