Höststädning på Rondellen!

22 september 2020 Den 6 oktober tar föreningen in en container som kommer att vara uppställd i två veckor vid gästparkeringen. Passa på att höststäda och rensa i gömmorna - läs först igenom de regler som gäller.

I containern får endast grovavfall slängas. Det är väldigt viktigt att vi alla ser till att slänga rätt avfall då föreningen annars får betala dyra avgifter. Det får inte slängas el, köksinredning och dörrar, toalettstolar, handfat, badkar och kakel samt betong och gips i containern.

Tänk även på dina grannar! Det är inte tillåtet att slänga flera stora möbler eller att rensa vid flytt. Då bör man i vanlig ordning åka till en återvinningscentral. Containern är till för alla medlemmar att få slänga avfall i, vi hoppas ni respekterar detta.

Gällande vår nya matavfallssortering

Vi vill påminna om att våra sopnedkast fortfarande gäller för vanligt avfall - tunnorna på innergården gäller för matavfall.  Att ställa sopor runt tunnorna orsakar stora problem för föreningen, vi ber de som inte följer detta att framöver hantera sorteringen på rätt sätt för allas trivsel. 

Trevlig start på hösten önskar vi i Styrelsen!