Vill du veta hur vi jobbar i BRF Västerby? Kom och delta i styrelsens arbete!

03 mars 2018

Genom styrelsearbete kan du vara med och påverka och få insyn i hur din bostadsrättsförening fungerar. Du får stora möjligheter att påverka boendetrivseln och du får även värdefulla insikter och erfarenheter som du kan få användning av utanför föreningsarbetet. Då föreningen är igång med den omfattande stamrenoveringen är det viktigt att de som sitter i styrelsen har ett stort intresse och engagemang för sitt boende.

Alla medlemmar får givetvis lämna förslag på lämpliga kandidater för styrelsearbete. Detta görs lättast genom att maila till valberedningen eller så kan man lämna förslag till någon i valberedningen direkt.

Inför 2018 behöver styrelsen besättas med tre ordinarie ledamöter, tre suppleanter och en revisor och en revisorsuppleant.

Vi i valberedningen hoppas att alla medlemmar vill vara med och påverka sitt boende och därmed också sin ekonomi.

Valberedningen kommer under april månad ha en informationsträff där du som är intresserad av styrelsearbete har möjlighet att ställa frågor angående styrelsearbetet. Om du inte kan komma men ändå är intresserad får du jättegärna ta kontakt med någon i valberedningen.

Informationsträffen kommer att äga rum i PUB 81 följande datum: 4/4 kl. 19-20

Välkomna!

 

Vi i valberedningen,

Calle Fridén Månadsvägen 41 070-8885146 callefriden@hotmail.com

Lotta Angel Veckovägen 4 070-7205421 lotta.angel@gmail.com

Tarja Leppämäki Månadsvägen 33 tarja363@hotmail.com