Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsförvaltare gör styrelsens jobb lite enklare

Våra fastighetsförvaltare i Trollhättan, Skövde, Skara, Lidköping och Mariestad har bland annat koll på myndighetskrav, ser till att ni har rätt avtal och att leverantörer uppfyller det som avtalats. Skulle det behövas så kan fastighetsförvaltaren även koppla ihop er med sitt stora kontaktnät av experter, jurister, ekonomer och projektledare. Styrelsens förlängda arm helt enkelt.

Förvaltare hemsida.jpg

Rapport från vår fastighetsförvaltare

Vår fastighetsförvaltare sammanställer rapporten varje månad och ger styrelsen full koll på vad som händer inom föreningens och fastighetens förvaltning. Rapporten erbjuder en tydlig överblick av pågående och avslutade ärenden.

Fastighetsägarens ansvar

Fastighetsförvaltaren säkerställer fastighetsägaransvaret, bevakar myndighetskrav och ser till att gällande lagar med förordningar följs. Fastighetsförvaltaren samordnar och bevakar föreningens avtalsrelationer samt säkerställer att föreningen har ändamålsriktiga avtal och att leverantörerna uppfyller det som avtalats. Fastighetsförvaltaren arbetar fram beslutsunderlag, åtgärdsförslag och vägleder styrelsen till rätt beslut. Styrelsens beslut verkställs sedan av fastighetsförvaltaren.

Kontakta oss

Vi erbjuder tjänsten fastighetsförvaltare i hela Nordvästra Götaland. Vill du få kostnadsfri rådgivning eller offert på denna eller någon annan tjänst inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss.