Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsservice och utemiljö för brf

Har din bostadsrättsförening behov av fastighetsskötsel? Vi erbjuder fastighetsservice i Trollhättan, Skövde, Vänersborg, Skara, Lidköping, Mariestad och Åmål men kan utföra tjänster i fler kommuner i Nordvästra Götaland.

Fastighetsservice för din förening och bostad

HSB Nordvästra Götalands medarbetare har stor erfarenheter av fastigheter och deras behov, vilket gör att vi kan utföra arbetet snabbt och effektivt. Vi har ett stort utbud av tjänster inom el, VVS och ventilation. Vi servar, reparerar och byter ut tvättutrustningen i era tvättstugor samt utför säkerhetskontroller.

Vi kan hjälpa till med

Har ni behov av arbeten i utomhusmiljön kring fastigheten kan vi utföra plantering, gräsklippning, skötsel av rabatter, beskärning av träd och buskar. Har ni behov av tjänster gällande lekplatsbesiktning och fastighetssyn yttre miljö erbjuder vi även detta. Under den kallare årstiden kan vi också utföra snöröjning, sandning och saltning.

För att hålla fastigheten i gott skick krävs omvårdnad genom trappstädning, lokalvård, golvvård, byggstäd, flyttstäd och sophantering. Vi kan hjälpa er med allt detta, och vid engångsinsatser i form av klottersanering. 

Vi kan också hjälpa till med vissa hantverkstjänster i form av snickerier, VVS och elarbeten. För att garantera er trygghet erbjuder vi jour dygnet runt och kan även hantera försäkringsskador.   

Kontakta oss om fastighetsservice

Vi sköter fastighetsservice för brf i Trollhättan, Skövde, Vänersborg, Skara, Lidköping, Mariestad och Åmål. Vill du veta mer om fastighetsskötsel eller om någon av våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltningFyll i vårt formulär så hör vi av oss.