Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Nordvästra Götaland

Vi är din regionala HSB-förening som förutom bostäder, erbjuder ett komplett tjänsteutbud för fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning och nyproduktion av bostadsrätter.

Vår styrka är vår kompetens, vår höga service och vår höga standard.
Bland våra kunder finns allt från HSB Bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare, kommuner och privatpersoner. Vitt skilda behov ställer krav på att vi levererar tjänster med hög kvalitet och rätt kompetens till varje enskild förfrågan.
Välkommen du också till HSB - där möjligheterna bor!

HSB Nordvästra Götaland sträcker sig nästan runt hela Vänern med verksamhetsområde som täcker 22 kommuner.
Huvudkontoret för HSB Nordvästra Götaland är ligger i Skara och våra HSB-kontor finns i Lidköping, Mariestad, Skara, Skövde och Trollhättan. Vi har dessutom en HSB-expedition i Åmål.
Vi ägs av 22 000 medlemmar som alla har förtur till våra 955 hyreslägenheter och nybyggda bostadsrätter. HSB Nordvästra Götaland har drygt 250 bostadsrättsföreningar som medlemmar.

Vision

Vi är den aktör som har det bästa anseendet och engagemanget när det gäller att skapa ett tryggt boende.