Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Stockholm ansluter sig till den digitala brevlådan Kivra

14 september 2018 För att ta nästa steg i vår digitala utveckling så erbjuder vi nu möjligheten att ansluta sig till autogiro direkt via din internetbank. Du har även möjlighet att få dina avier samt din autogirospecifikation digitalt via Kivra.

För att enkelt hantera dina avgifts- eller hyresbetalningar så kan du med fördel beställa dragning via autogiro. Du som boende i bostadsrätt eller hyresrätt och som får avier från HSB Stockholm har nu möjligheten att ansluta dig till autogiro direkt via din internetbank. Du kan även få dina avier och dina avispecifikationer för autogiro i den digitala brevlådan Kivra.

Autogiro

Nu kan du som boende ansöka om autogiro via din internetbank, istället för att skicka in en blankett. Ansökan om autogiro ska ske via din internetbank. Har du inte möjlighet att ansluta dig till autogiro via din internetbank kan du kontakta Kund- och Medlemsservice för att få hjälp. Här kan du läsa mer om hur du ansluter dig till autogiro via din internetbank.

Inga fler avispecifikationer
Vi har tidigare skickat ut en avispecifikation för autogiro via post eller e-faktura. Detta kommer nu att upphöra. I samband med att mobilt BankID lanserades som inloggningsmetod till Mitt HSB så kommer HSB Stockholm att sluta skicka avispecifikationer per post.  Vill du i förväg veta hur mycket pengar som kommer att dras via ditt autogiro loggar du in med mobilt BankID på Mitt HSB. Under fliken Mina sidor - Bostadsinfo finns alla uppgifter om dina avier.

Har du sedan tidigare en aktiv brevlåda i Kivra kommer du per automatik att få dina avispecifikationer dit. Ditt autogiro kommer att fungera som vanligt, den enda skillanden är att du inte längre får dina specifikationer per post.Vill du ändå få din avispecifikation per post kan du ändra detta i Kivra. 

Kivra

Från och med avisering för kvartal 4 som skedde den 6 september får du automatiskt dina avier digitalt i Kivra om du sedan tidigare har en aktiv digital brevlåda där. Om du inte vill få försändelser från HSB Stockholm digitalt, kan du på egen hand ställa om till post för HSB Stockholm i Kivra.

Är du förtroendevald och ansluten till Kivra kommer du även att få dina lönespecifikationer i Kivra. 

För att ansluta dig till en digital brevlåda via Kivra registrerar du dig på Kivras hemsida.