Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Sandra af Forselles blir ny förvaltningschef

06 oktober 2021 Den 1 oktober tillträdde Sandra af Forselles som affärsområdeschef för förvaltningsverksamheten på HSB Malmö. Sandra har jobbat inom förvaltningsbranschen i 20 år och kommer närmast från LKF i Lund där hon var fastighetschef. Hon har även arbetat på bland annat MKB och har en utbildning inom fastighetsvetenskap.
Sandra af Forselles börjar som förvaltningschef på HSB Malmö den 1 oktober.

– Sandra har en lång erfarenhet av branschen och hon är en stor tillgång när det gäller att ha ett helhetsperspektiv. Hennes ledaregenskaper, med att bygga en stark gemenskap och lagkänsla, kommer att vara a och o när det gäller att nå våra affärsmål och leverera hög kvalitet till våra kunder, säger Michael Carlsson, vd på HSB Malmö.

Sandras främsta uppdrag är bland annat att utveckla kundvärdet och hållbara förvaltningstjänster.

– Det ska bli otroligt spännande att få vara en del av HSBs utveckling, både när det gäller HSBs omfattande digitaliseringsresa och vårt kunderbjudande. Jag ser verkligen fram emot att utveckla vår affär tillsammans med hela organisationen och framför allt med förvaltningsteamet, säger Sandra. 

Sandra ingår i HSB Malmös ledningsgrupp.

Komplett utbud av tjänster inom fastighetsförvaltning

Vår fastighetsförvaltning är en klok investering för styrelsen, för de boende och för bostadsrättsföreningens framtid. Vi på HSB Malmö har stor kunskap och lång erfarenhet av att sköta fastigheter.