Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Skärpta restriktioner – så påverkas HSB Göteborg

22 december 2021 Från och med den 12/1 gäller nya restriktioner från Folkhälsomyndigheten och Regeringen för att förhindra ökad smittspridning av coronaviruret.

Med anledning av de nya rekommendationerna kommer HSB Göteborgs kontor hållas stängda för spontanbesök. Vi kommer fortfarande ha möjlighet att ta emot förbokade besök med ett fåtal deltagare. Medarbetare rekomenderas att arbeta hemifrån. 

HSB Göteborgs medarbetare kan dela fysiskt på externa möten med ett fåtal deltagare, under förutsättningen att det sker under frivillighet och att man kan hålla avstånd. Vi rekommenderar i första hand digitala möten.

HSB Göteborg kommer att fortsätta följa utvecklingen i samhället och är beredda att vidta ytterligare åtgärder vid behov. Vi kommer att uppdatera på här på hemsidan samt i Mitt HSB om åtgärderna förändras.

Vi på finns självklart tillgängliga för dig via telefon, i chatten på hemsidan och andra digitala kanaler.