Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen på webbinarium om HSBs bosparande

10 november 2021 Bosparar du i HSB eller är nyfiken på hur det funkar? Under hösten erbjuder vi kostnadsfria digitala föreläsningar där du bland annat får veta mer om hur förturen till bostäder genom bosparandet fungerar och hur läget ser ut på bostadsmarknaden. Vi berättar också mer om möjligheterna med fondsparande i investeringssparkonto (ISK).

HSB Bospar är ett enkelt och tryggt sätt att spara till ett framtida boende till dig själv, dina barn eller en annan närstående. Med ett bosparande kan du få förtur till HSBs cirka 25 000 hyresrätter och nybyggda bostadsrätter över hela Sverige. Våra webbinarier anordnas av oss på HSB tillsammans med vår samarbetspartner Danske Bank.

Välkommen att anmäla dig till nästa tillfälle:

  • 25 november kl. 19.00
  • 8 december kl. 12.00

Från Danske Bank deltar en sparekonom som ger dig tips om hur du kan tänka när du lägger upp ett sparande. Danske Bank berättar också om höstens bosparnyheter: investeringssparkonto och ett utökat fondutbud för bosparandet. Vi beskriver också hur du går tillväga för att teckna någon av de nya sparprodukterna. Den digitala föreläsningsdelen är 30 minuter. Du kan ställa frågor via chatt vilka besvaras skrifligt efter föreläsningsdelen. 

Anmäl dig här