Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB tecknar nytt avtal med Com Hem

27 december 2013 Snabb bredbandsuppkoppling, tv-paket och telefoni – HSB har tecknat ett avtal med Com Hem som innebär lägre kostnader för bostadsrättsföreningar som tecknar det nya distributionsavtalet. Även enskilda HSB-medlemmar kan få ner kostnaderna för sin bredbandsuppkoppling.

HSB Inköp är HSBs gemensamma inköpsbolag som arbetar för att få bra och prisvärda medlemserbjudanden, både till bostadsrättsföreningar och till enskilda medlemmar. För närvarande finns avtal med omkring 120 leverantörer av allt från vitvaror till färg och tapet. I december slöts ett nytt avtal med Com Hem.
– Det nya avtalet påverkar många av våra medlemmars ekonomi positivt. Det 
är fördelaktigt och erbjuder både trygghet och enkelhet i och med att priser och villkor är förhandlat och klart, säger Henrik Håkansson, t f inköpschef på HSB Inköp.

Digital-tv, bredband och telefoni
Avtalet ger bostadsrättsföreningar som är medlemmar i HSB och regionala HSB- föreningar med hyresfastigheter möjlighet att teckna ett förmånligt avtal om distribution och service av digital-tv, bredband och telefoni. För fastigheter med färre än 100 hushåll är kostnaden per månad och hushåll 41:25 kr. För fastigheter med upp till 299 hushåll sjunker kostnaden till 28:75 kr/månad.

Billigt bredband för HSB-medlemmar
Enskilda HSB-medlemmar som bor i hus utan gruppanslutningsavtal, kan få bredbandsuppkoppling på 250 Mbit/s för 299 kr/mån och med en bindningstid på 12 månader. Ordinarie pris är 499 kr/månad. Från och med den 15 januari 2014 kan HSB-medlemmar också abonnera på Com Hems tv-tjänst Tivo utan att betala startavgift. Mer information om detta kommer i samband med att avtalet träder i kraft. Alla priser är inklusive moms.