Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Omsorg lyssnar på kunderna

26 mars 2014 Hur ska framtidens äldreomsorg och hemservice se ut? Den frågan ska HSB Omsorg ta reda på genom att fråga sina kunder i en nystartad webbpanel.

HSB Omsorg erbjuder vård och omsorg på entreprenad och i egen regi inom hemtjänst, äldreboenden och hushållsnära tjänster i Stockholmsregionen. I den nystartade webbpanelen får kunderna möjlighet att löpande påverka verksamheten. Medlemmarna i webbpanelen får ett mejl när det finns en ny undersökning att svara på. Via en länk får de sedan svara på dels hur de ser på äldreomsorg och hushållsnära tjänster i stort, dels hur de skulle vilja att det blir i framtiden. Deltagandet är anonymt och svaren kan inte identifieras. Som tack får de som medverkar välja på t.ex. trisslotter eller att ge en gåva till välgörenhet.

Värderingar styr verksamheten
Omsorgsverksamhet är inget nytt inom HSB. Redan på 1930-talet startade HSB så kallade lekstugor för barn, och senare även äldreomsorg. Verksamheten drivs då som nu efter HSBs grundläggande värderingar med engagemang, trygghet, hållbarhet, omtanke och samverkan. HSB Omsorg startade 1993 och erbjuder hushållsnära tjänster i hela Stockholms län.

HSB Omsorg öppet för alla
HSB Omsorg driver även hemtjänstverksamhet i Täby, Haninge, Södertälje, Österåker, Kungsholmen, Norrmalm, Östermalm, Södermalm, Sundsvall och Gävle. Till det kommer äldreboenden i Täby och Österåker samt ett boende i Näsbypark som är anpassat för personer med Parkinsons sjukdom. HSB Omsorg är öppet för alla – man behöver alltså inte vara medlem i HSB för att ta del av utbudet.