Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB på plats i Almedalen

30 juni 2014 Nu har Almedalsveckan startat – mötesplatsen för politik, näringsliv och organisationer och upptakten inför valet 2014. HSB är på plats med seminarier där ökat byggande, bosparande och energifrågan står i fokus.

Almedalsveckan 2014 är den 46:e i ordning. I år kommer omkring 3 300 seminarier att äga rum och HSB står som arrangör till flera av dem. På programmet står bl. a. ökat bostadsbyggande, förbättrade villkor för bosparare och frågan om minskad energianvändning i bostadssektorn.

Följ HSB i Almedalen här på hsb.se, HSBs Bostadsblogg, Twitter, Facebook och Bambuser med filmade inslag. Läs mer om HSBs seminarier i Almedalen här.

HSBs digitala kanaler

twitter.com/HSBiSverige

www.facebook.com/HSBiSverige

bambuser.com/channel/HSBiSverige

HSBs Bostadsblogg