Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Ny funktion för att söka bostad på hsb.se

27 maj 2014 Måndag 2 juni lanserar HSB en ny funktion för att söka nybyggda bostäder på hsb.se. Den nya funktionen ger utökade möjligheter att söka nyproduktion och bättre överblick över bostadsområden och lägenheter.

Den nya sidan för att söka bostad inom HSB kommer du åt via fliken Sök Bostad på hsb.se. Lanseringen av den nya sidan innebär att hsb.se kommer att ligga nere 8.30 – 11.30 måndag den 2 juni. Efter det går det inte längre att se sina intresseanmälningar via Mina Sidor.

Intresseanmälningar ligger kvar
– Men intresseanmälningarna ligger naturligtvis kvar. De som anmält intresse för ett projekt kommer att få information via den kontaktväg de uppgett, antingen e-post eller postadress, säger Caroline Hedlund på HSB Projektpartner.