Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Jonas Erkenborn ny vd för HSB bostad

05 mars 2015 Jonas Erkenborn har utsetts till ny vd för HSB Bostad AB. Han kommer närmast från tjänsten som affärsområdeschef för fastighetsutveckling inom HSB Stockholm och har under sin 25-åriga tid i branschen arbetat bland annat som förvaltningschef på Svenska Bostäder.

– Vi är mycket nöjda över att ha rekryterat Jonas Erkenborn till att leda bolaget vidare i den starka tillväxt vi ser de kommande åren. Jonas långa erfarenhet och breda kompetens kommer att vara en stor tillgång i HSBs uppdrag att utöka bostadserbjudandet till medlemmarna, säger Anders Svensson, ordförande HSB Bostad.

– Jag ser fram emot utmaningen att vidareutveckla verksamheten i rollen som vd. I HSB Bostads uppdrag ingår inte bara att producera bra bostäder utan även bidra till samhällsbyggandet, säger Jonas Erkenborn.

Jonas Erkenborn tillträder tjänsten den 1 april.