Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Rekordintresse för nybyggda bostäder

13 mars 2015 Efterfrågan på HSBs nyproduktion ökar stadigt. Samtidigt visar ny statistik från Hemnet att bostadsköparnas intresse för nyproduktion under januari ökade med 55 procent jämfört med samma tid förra året.

Inflyttningen till storstäderna ökar och på flera håll är bostadsbristen stor – något som lätt kan leda till en upptrissad budgivning. I det läget har nyproducerade bostäder blivit allt intressantare. Under januari ökade Hemnet-sökningarna på nyproduktion med 55 procent jämfört med samma period förra året – det var hela 10 miljoner ”klick” mot 6,5 miljoner förra året. I Stockholm ökade antalet sökningar på nyproduktion med 26 procent, i Västra Götaland med 76 procent och i Skåne med hela 126 procent.

Husesyn med TV4 i brf Flatön
Intresset för HSBs nyproduktion är just nu mycket stort. I TV4 12 mars  fick tittarna följa med en barnfamilj under deras första besök i sin ännu inte färdigbyggda lägenhet i HSB brf Flatön på Eriksberg – en av många unga familjer som valt tryggheten med en nyproducerad lägenhet i HSB. Förutom att de kan påverka utförande och olika detaljer, så slipper de stressen med eventuell budgivning.

Pålitlighet ger nöjda kunder
Pålitlighet, bostadens kvalitet och personlig service är tre faktorer som i februari i år renderade HSB en andra plats när det gäller kundnöjdhet bland svenska bostadsköpare. Under 2013 premierades HSBs byggande bolag HSB Projektpartner för störst utveckling inom området pålitlighet som är den viktigaste faktorn för kundnöjdhet.

Bosparare i HSB har förtur 
Du som bosparar i HSB har förtur till HSBs nybyggda bostäder i hela landet och även förtur till HSBs ca 27 000 hyresrätter. Den som söker bostad och har flest poäng får välja först.
Helgen 25–26 april är det dags för vårens stora visningshelg i HSB. Då är det öppet hus i en mängd olika visningslägenheter runt om i Sverige. Men redan nu kan du förstås söka efter lediga lägenheter, villor, radhus och parhus på Hitta bostad i HSB.