Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Slutsålt i rekordfart i Skellefteå

14 april 2015

Lägenheterna, som kommer att fördelas på två punkthus med oslagbar utsikt över staden, släpptes till försäljning i början av november och är nu slutsålda med cirka en vecka kvar till spaden sätts i marken.
– Mottagandet har varit helt fantastiskt och att projektet är slutsålt innan byggstart kan bara klassas som en succé. Jag har aldrig varit med om en så snabb försäljning vilket tyder på en stor efterfrågan på nyproduktion i Skellefteå, säger Anneli Lindgren, marknadsansvarig för projektet.

Bosparande och medlemskap i HSB lönar sig

En satsning i Skellefteå var väl efterlängtad, både av HSB Norr och även av HSBs medlemmar på orten. Inte mindre än 46 av de totalt 67 lägenheterna gick till bosparande medlemmar, 17 st till medlemmar och resterande fyra till allmänheten. Intresseköerna till nya projekt växer och betydelsen av att vara bosparare i HSB blir viktigare.
– Försäljningen av brf Landmärket är ett bra bevis på att det lönar sig att vara medlem och bospara i HSB då hela 94 procent av lägenheterna gick till denna grupp. HSB Norr tror på Skellefteå och vår ambition är att bygga fler projekt i Skellefteå under förutsättning att våra medlemmar vill bo i nyproducerade bostäder, säger Mattias Lundström, vd HSB Norr.

Inflyttning 2017

Under vecka 17 påbörjas rivningen av den gamla bilhallen på tomten och därefter sätter entreprenören Peab igång med markarbetet. Under några veckor kommer det att pågå pålning och spontning som kan komma att höras över staden.
– Vi hoppas att skellefteborna har överseende med byggstöket. Efter vecka 22 återgår det till normala byggnadsarbeten med de mer vanliga ljudstörningar som det kan innebära, säger Anneli Lindgren.
Beräknad inflyttning i brf Landmärket är under första kvartalet, 2017.

Vid frågor eller kompletterande intervjuer, kontakta:
Mattias Lundström, vd HSB Norr tfn 070-313 36 00
Anneli Lindgren, marknadsansvarig brf Landmärket, tfn 010-442 01 66

HSB brf Landmärket

  • Antal lgh: 67 st
  • Yta: 71,5, 82,5 resp. 91 kvm
  • Typ: 2, 3 och 4 rok
  • Insats: Från 1 175 tkr
  • Mån avg: Från 3 884 kr per mån
  • Adress: Södra Järnvägsgatan/Repslagargränd
  • Parkering: Ca 40 platser i varmgarage i källarplan med hiss direkt till lägenheten, resten i carport
  • Tidplan: Byggstart våren 2015 och inflyttning i början av 2017.

Fakta om HSB Norr

HSB Norr är en av Norrlands största fastighetsförvaltare och sysslar förutom med fastighetsförvaltning även med nyproduktion, teknisk konsultverksamhet och reparatörstjänster. HSB Norr ägs av ca 23 500 medlemmar och har kontor på åtta orter, från Skellefteå i söder till Kiruna i norr med huvudkontor i Luleå. Företaget har ca 120 anställda med en medelålder på 46 år. Läs mer på hsb.se/norr