Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Snack med säljaren: HSB brf Bällstaån

23 januari 2015 På söndag, den 25 januari 2015, är det dags för säljstart i nya projektet HSB brf Bällstaån. Två flerbostadshus i Sundbyberg utanför Stockholm. Projektet kommer rymma 111 lägenheter och beräknas stå färdigt under inledningen av 2017. Vi kontaktade säljaren Patrik Bjurström för att ta reda på hur hans förväntningar ser ut inför helgen.

Hur många besökare räknar du med på säljstarten?

– Med tanke på att drygt 1000 personer anmält att de tänker komma räknar jag med att åtminstone 700 dyker upp. Allt över 500 besökare kallar jag succé!

Hur ska ni hantera så mycket folk?

– Vi har kompetent och taggad personal samt en vakt vid entrén. Lite kö på Fleminggatan sätter bara extra krydda på tillställningen.

Vad är speciellt med HSB brf Bällstaån?

– Läge, läge och läge. Ett centralt läge i Sundbyberg. Nära centrum, kommunikationer och vatten. Dessutom har vi tagit fram en unik designlinje som vi tror kommer attrahera dagens bostadsköpare.

Vem ska söka sig till detta projekt?

– Givetvis hoppas vi i första hand att våra trogna bosparare ska känna sig lockade av projektet. Det finns allt ifrån små yteffektiva lägenheter för den yngre generationen, till stora fyror som vetter ut mot vattnet, vilket kan vara något för den stora familjen. Min känsla är att intresset är stort i närområdet.

Hur tänker du själv förbereda dig inför säljstarten?

– Med tanke på att det blir drygt fyra timmar i ett högt tempo gäller det att vara påläst kring projektet samt att hålla humöret på topp. Jag är redo för en given succé!

Läs mer om projektet härHär anmäler du dig till säljstarten. Observera att säljstarten äger rum på HSBs huvudkontor på Fleminggatan 41.