Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen till nya hsb.se!

17 mars 2015 I dag tisdag 17 mars kan vi på HSB äntligen välkomna alla våra besökare till en ny modern hemsida med ett smartare upplägg som gör det enklare att hitta relevant information. På nya hsb.se sätter vi dig som besökare i fokus – och du möter HSB där du vill i hela landet!

Den nya hsb.se som öppnar i dag tisdag 17 mars har ett nytt upplägg som tydligare än tidigare sätter besökaren i fokus. HSB är en kooperativ federation med regionala HSB-föreningar över hela landet – något som tydligt avspeglas på den nya hemsidan som anpassas efter den del av landet där just du bor eller dit du kanske vill flytta.

 ( Under de närmaste dagarna kan nya sidan dock vara lite skakigare och långsammare än det är tänkt på vissa sidor, den trimmas fortfarande och vi hoppas att du som besökare har tålamod med det under en kort period. )

Möt HSB i hela landet

Genom att du som besökare väljer var i landet du vill möta HSB, får du en ”skräddarsydd” mix med regionalt anpassat innehåll – exempelvis information om lediga hyresrätter i området eller lokala medlemserbjudanden – och sådant som rör HSB övergripande. Längst upp till vänster på den nya hemsidan finns den knapp som leder till listan där det går att välja mellan 29 regionala HSB-föreningar över hela Sverige.

Lätt att hitta information

Huvudmenyn är inriktad på sådant som de flesta vill läsa om – under rubrikerna Sök boende, Om boende, Medlem, Bospara, Tjänster och Felanmälan finns det mesta som besökare på HSBs hemsida brukar leta efter. Dessutom finns en så kallad globalmeny längst upp till höger på sidan, med övergripande information om HSB, kontaktuppgifter, lediga jobb inom HSB och ett digitalt pressrum.

Besök hsb.se på surfplatta och mobil

Även bostadsrättsföreningar som använder sig av HSBs plattform har genom den nya sajten fått nya och betydligt mer lättarbetade hemsidor. Och genom en design som anpassar sig lika bra till dator och surfplatta som till mobiltelefon, är nya hsb.se smidig att använda var du än befinner dig.

Tidigare Mina sidor

Samtidigt fortsätter vi i HSB att utveckla våra digitala kanaler. Längre fram kommer nya digitala inloggade möjligheter. Fram till dess kommer det som tidigare kallades  "Mina sidor" att heta "Logga in" - där finns en kort information om detta samt eventuellt länkar till de tidigare inloggade tjänsterna beroende på vilken regional HSB-förening du besöker.

Du som har mobilt BankID eller BankID på kort kan alltid logga in till Swedbanks bosparsidor. Där kan du följa ditt sparande, dina bosparpoäng och du hittar även information och blanketter för övriga poänggrundande sparformer.
Logga in här: https://internetbank.swedbank.se/homesavings/portal/homesavingspage/

Varmt välkommen till nya hsb.se!

Lämna gärna dina synpunkter på vår nya sida!