Bo i nyproduktion i natursköna Järfälla!

HSB satsar rejält på nyproduktion i Järfälla och har under senare år byggt flera bostadsrättsföreningar, bland annat projekt med i nyproduktion i Kallhäll, Jakobsberg och Viksjö. Här bor du i en ny bostadsrätt med närhet till naturen och grönområden, samtidigt som du har riktigt bra kommunikationer in till Stockholms innerstad. Med pendeltåget är man på Stockholm City på bara 20 minuter. Inom några år kommer det dessutom nya stationer för både tunnelbana och fjärrtåg när Barkarbystaden byggs ut och blir en ny knutpunkt för kollektivtrafiken.

I Järfälla finns härliga badplatser vid Mälaren och båtklubbar ger möjlighet till ett aktivt båtliv. Naturområdena Görväln och Hummelmora bjuder på vackra stråk för natursköna promenader. Och den som vill ha en aktiv fritid hittar flera sporthallar, bollplaner, motionsspår och friluftsområden i kommunen. Här finns även skidbacke med lift, golfbana och simhall.

Järfälla är ett fint område för barnfamiljer. Det finns gott om förskolor, skolor och ett bra serviceutbud. Den som gillar att shoppa hittar stora etablerade kedjor och mindre lokala aktörer i Barkarbystaden, och i Jakobsbergs Centrum finns över 100 butiker, restauranger och annan service.

Välkommen till HSBs nyproduktion i Järfälla och en helt ny bostadsrätt!

Nyproduktion Kallhäll

Byxfickan

HSB brf Byxfickan har ett unikt läge precis vid torget, mitt i Kallhälls centrum, så centralt du kan komma i Kallhäll. Här bor du med bra service, småstadskänsla och bra kommunikationer.

Läs mer om Byxfickan

Trim

HSB brf Trim är ett sexvåningshus med 56 ljusa och välplanerade lägenheter i storlekarna 1-5 rok. Huset kommer att ligga precis intill pendeltåget och det nya upprustade torget i Kallhäll.

Läs mer om Trim!