Bo i nyproduktion i charmiga Sigtuna!

Flytta till nyproduktion i Sigtuna och känn historiens vingslag i den mysiga staden vid Mälaren. Det här är Sveriges äldsta stad, grundad av Erik Segersäll cirka år 980. Här bor man i en helt ny bostadsrätt nära naturen med grönområden och vatten som granne. På gågatan i den gamla delen av Sigtuna kan man strosa runt i små spännande butiker eller slå sig ner på någon uteservering för att njuta av en varm vårdag och se människor passera förbi.

Med pendlingsavstånd till Stockholm, Uppsala och inte minst Arlanda, dit man tar sig på bara 15 minuter, är Sigtuna en framtidsregion där det går att kombinera ett lugnt småstadsliv med arbete i storstaden.

I Sigtuna med omnejd finns mycket att göra. Området har flera fina golfbanor, småbåtshamnar, naturreservat, idrottshallar, simhallar, utomhusbad, idrottsplatser och självklart många historiska lämningar och sevärdheter. Runt Sigtuna ligger flera slott Rosersbergs slott, Skoklosters slott, Skånelaholms slott, Steninge slott och Wenngarns slott med intressanta historiska miljöer och aktiviteter.

Välkommen till  en ny bostadsrätt i HSBs nyproduktion i Sigtuna!

Nyproduktion i Sigtuna

Silverskatten

Nyproduktion i framtidsregionen Sigtuna! Silverskatten är ett spännande och arkitektoniskt intressant kvarter som gränsar till Sigtuna Stadsängars charmiga torg. Här växer ett härligt hållbart framtidsboende fram.

Läs mer om Silverskatten!