Välkommen till nyproduktion i Solna!

Söker du efter nyproduktion i Solna och vill bo i en helt ny bostadsrätt med naturen runt knuten, men ändå riktigt nära stan? Solna gränsar till Vasastan och innerstaden, samtidigt som Hagaparken bildar en lugn och grön närmiljö. Nyproduktionen vid Pampas Marina är ett större utvecklingsprojekt där HSB kommer att utveckla ett helt nytt bostadsområde med ett ypperligt citynära läge.

Solna är ett av Stockholms just nu snabbast växande områden med många nya bostäder och arbetsplatser, stora multinationella företag samsas med mindre startup-företag.

Solna har ett stort utbud av shopping, service och nöjen. I Solna centrum finns butiker, restauranger och kaféer och Mall of Scandinavia är Skandinaviens största galleria med restauranger, biograf och butiker av alla de slag. Friends Arena bjuder på underhållning i form av musik, nöje och sport.

Solna har riktigt bra kommunikationer med tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och bussar.

Välkommen till en ny bostadsrätt i HSBs nyproduktion i Solna!

Nyproduktion i Pampas - Ekelund

Om området

Området ligger i direkt anslutning till Pampas Marina i Solna. Det här är ett unikt läge med gångavstånd till både Kungsholmen och Norrmalm. En ny tunnelbaneuppgång, station Västra Skogen, planeras i anslutning till området. 

Välkommen till nyproduktion vid Pampas - Ekelund!