Flytta till nyproduktion i citynära Ekelund - Pampas!

Bo bekvämt i en helt ny bostadsrätt i HSBs nyproduktion i Ekelund- Pampas precis invid vattnet! I det attraktiva området mellan Karlbergs slott och Huvudsta gård i Solna utvecklar vi ett helt nytt bostadsområde. Det här blir riktiga drömkvarter med bra kommunikationer, gångavstånd till city och en vacker närmiljö med den natursköna strandpromenaden som slingrar sig längs med Karlbergskanalen och inte minst idyllen vid Pampas Marinas småbåtshamn. En kort promenad bort ligger Karlbergsparken med öppna grönområden, Karlbergs slott och Augustendals mysiga 4H-gård. Tunnelbanestation och bussterminal finns på bekvämt avstånd vid Västra Skogen. 

Ekelund- Pampas planeras som en modern kvarterstad, inspirerad av arkitekturen i Hornsbergs strand. Med butikslokaler, förskolor och restauranger på bottenvåningarna skapas liv och rörelse i kvarteren. Här blir det fokus på mervärden och trivsel. 

Välkommen till nyproduktion i Ekelund- Pampas och en ny bostadsrätt i ett av Stockholms absolut bästa lägen!

Läs mer om projektet Ekelund- Pampas.

 

Nyproduktion i Ekelund - Pampas

Om området

Området ligger i direkt anslutning till Pampas Marina i Solna. Det här är ett unikt läge med gångavstånd till både Kungsholmen och Norrmalm. En ny tunnelbaneuppgång, station Västra Skogen, planeras i anslutning till området. 

Välkommen till nyproduktion i Ekelund - Pampas!