Bo i nyproduktion i Hagastaden!

Söker du efter nyproduktion i Hagastaden? Vill du bo i en helt ny bostadsrätt med naturen runt knuten, men ändå vid Stockholms innerstad? Hagastaden är ett stadsutvecklingsprojekt som knyter samman Stockholm och Solna. En levande och attraktiv stadsdel nära innerstadens puls och lugna och gröna omgivningar i Hagaparken.

Hagastaden sträcker sig från Vasastan och Norra Stationsgatan in över Karolinska Universitetssjukhuset och Karolinska Institutet. Hagastaden kommer bland annat kunna nås via tunnelbanans nya gula linje som skall byggas från Odenplan, via Hagastaden, vidare till Arenastaden i Solna.

E4:an kommer att däckats över för att ge plats för nya Norra Stationsparken, ett öppet stråk mellan Stockholm och Solna. Parken planeras löpa tvärs genom Hagastaden med Karlberg och Pampas - Ekelund åt ena hållet och Hagaparken åt det andra. Här planeras det för flera grönytor, fontäner, kaféer och serveringar. Från Norra Stationsparken och Hagastaden österut kommer en gång- och cykelbro byggas över Uppsalavägen. Det ger närheten till Hagaparken och Brunnsviken som en extra bonus.

För dig som är intresserad av att köpa en nyproducerad bostadsrätt kommer HSB uppföra Jubileumshuset i samband med att HSB fyller 100 år 2023. Med direkt anslutning till Hagaparken och Norrtull blir Jubileumshuset en plats där det urbana möter det rekreativa. Den 24 våningar höga tegelbyggnaden blir Stockholms nya port norrifrån, och väntas omfatta omkring hundra flexibla lägenheter i olika storlekar, med utblick över Brunnsviken och stadens takåsar. En klassisk Stockholmsarkitektur utmärker huset, med hög detaljering, trappning och takterrasser i olika nivåer.

Välkommen till HSBs nyproduktion i Hagastaden och en helt ny bostadsrätt!

Nyproduktion i Hagastaden

Jubileumshuset

För dig som är intresserad av att köpa en nyproducerad bostadsrätt kommer HSB uppföra Jubileumshuset i samband med att HSB fyller 100 år 2023.

Med direkt anslutning till Hagaparken och Norrtull blir Jubileumshuset en plats där det urbana möter det rekreativa. Den 24 våningar höga tegelbyggnaden blir Stockholms nya port norrifrån, och väntas omfatta omkring hundra flexibla lägenheter i olika storlekar, med utblick över Brunnsviken och stadens takåsar. En klassisk Stockholmsarkitektur utmärker huset, med hög detaljering, trappning och takterrasser i olika nivåer.

Lämna en intresseanmälan redan idag!