Bo söder om Söder i nyproduktion i Johanneshov!

Bo lugnt och tryggt i en helt ny bostadsrätt i HSBs nyproduktion i Johanneshov, ett stenkast söder om Södermalm! Vi bygger bostadsrättslägenheter i flera attraktiva områden inte långt från Stockholms innerstad och Söders höjder. För tillfället planerar vi för bostäder vid Bolidenplan, läs mer nedan.

Här bor man i yteffektiva, välplanerade lägenheter med inredning och material av hög kvalitet. HSB planerar trivsamma och trygga föreningar med fokus på sociala mötesplatser och vackra gröna inne- och utemiljöer. Vi bygger med omtanke om människorna som ska bo i husen och om vår omvärld, miljön och klimatet. Alla våra hus byggs med målet att de ska certifieras som Miljöbyggnad.

Välkommen till HSBs nyproduktion i Johanneshov - och en ny bostadsrätt i ett riktigt bra kommunikationsnära lägen nära city!   

Nyproduktion på Bolidenplan

Bolidenplan

Bo på Bolidenplan, mellan Årsta och Globen. Med grönska och närhet till kollektivtrafik och city, blir Bolidenplan med 310 nya lägenheter ett av Stockholms bästa lägen. HSB bygger 440 bostadsrätter i triangeln där Årstastråket, Globenområdet och Enskede Gård möts.

Läs mer om Bolidenplan!

Konstgjutarvägen

Bo på Konstgjutarvägen, mellan Gullmarsplan och Globen. Med grönska och närhet till tunnelbana och city, blir Konstgjutarvägen med 130 nya lägenheter ett av Stockholms bästa lägen. Här bor du intill Bolidenplan och flera gröna parker.

Läs mer om Konstgjutarvägen!