Flytta till nyproduktion i Spånga!

Vi planerar nyproduktion i Spånga! Bo i en helt ny bostadsrätt, granne med det nya stadsdelstorget och den nya gröna ”Stora parken” i hjärtat av den framväxande Bromstensstaden i Spånga. I Bromstensstaden kommer bostäder att samsas med lokaler och en ny förskola. Spångaån breddas och blir ett trevligt inslag i området.

Det här är ett läge med riktigt bra kommunikationer. Flera nya promenad- och cykelvägar planeras och med bara några minuters promenadväg till Spånga centrum och pendeltågsstationen är man på Stockholm City på bara en kvart.

I Spånga centrum finns butiker, restauranger, kaféer och service som vårdcentral, bank, frisör, bibliotek, järnaffär och blomsterbutik. I Spånga finns gott om skolor och förskolor och i närområdet finns även gröna naturområden för lek, motion och rekreation.

Den som söker ett större shoppingutbud kan snabbt ta sig från Spånga till Bromma Blocks, Kista, Sundbyberg eller Solna.

Välkommen till en ny bostadsrätt i vår nyproduktion i Spånga! 

Nyproduktion i Bromstensstaden

Nyproduktion i Bromstensstaden

I hjärtat av den framväxande Bromstensstaden planerar HSB cirka 160 yteffektiva lägenheter, 1-5 rok. Flera lägenheter får dubbla balkonger och vissa takterrass. Några minuter bort finns Spånga centrum och pendeltåget som tar dig till Stockholm City på cirka 15 minuter. 

Läs mer om Bromstensstaden!