Flytta till nyproduktion i citynära Sundbyberg!

Att bo i HSBs nyproduktion i Sundbyberg innebär att bo i en helt ny bostadsrätt nära Stockholms innerstad och samtidigt ha nära till fina grönområden. Sundbybergs centrum är ett gemytlig centrum med småstadskänsla trots närheten till storstaden.

HSB satsar på nyproduktion av bostadsrätter på flera platser i Sundbyberg, bland annat i Ör och Ursvik där det nya Ursviks torg kommer att bli ett spännande nav med butiker, gym och annan service. Tvärbanan får en station vid Ursviks torg och tunnelbanan går till Hallonbergen och Rissne. Från Sundbyberg kan man cykelpendla till stan via Solna och Hagaparken på mindre än en halvtimme.

Det vackra Igelbäckens naturreservat gränsar till Ursvik i norr. Här finns både motionsslingor och skidspår och fina områden för barn att leka i. Kommunen erbjuder ett bra utbud av skolor och förskolor.

Välkommen till en ny bostadsrätt i HSBs nyproduktion i Sundbyberg!

Nyproduktion i Ursvik

Atomen

HSB fortsätter sin utbyggnad i Ursvik med HSB brf Atomen, parknära lägenheter med promenadavstånd till nya Ursviks torg, pendeltåg och t-bana. Föreningen får 65 bostadsrättslägenheter, bland annat ett antal exklusiva terrasslägenheter i söderläge. 

Läs mer om Atomen!

Västra Ursvik

Nu planerar vi 135 nya lägenheter, 1-4 rok, centralt vid nya Ursviks torg. I det nya kvarteret, som kommer att ligga intill tvärbanans hållplats, bygger vi bostadsrätter och hyresrätter, en härlig innergård, samt en förskola. 

Läs mer om projektet i Västra Ursvik!

Nyproduktion i Ör

Örsvängen

Nära till allt! HSB planerar nya luftiga ljusa lägenheter med balkonger och uteplatser i Örsvängen i Sundbyberg. HSB bygger hållbara bostäder med hög kvalitet. I Ör har du nära till kommunikationer, naturområden, idrottsanläggningar och service. 

Läs mer om Örsvängen!