Flytta till nyproduktion i ett växande Täby!

HSB planerar nyproduktion i Täby, ett riktigt spännande tillväxtområde där det händer mycket just nu. Här erbjuder vi dig en helt ny bostadsrätt i en kommun som just nu växlar upp och bygger ut rejält för att rusta sig för framtiden i takt med att Stockholm växer. 

Du som planerar att köpa bostad i Täby kommer att ha nära till både Stockholms innerstad och Arlanda. Med allt bättre kommunikationer kommer det att bli smidigt att ta sig till och från Täby. Tanken är att Roslagsbanan ska förlängas och, via Odenplan, gå hela vägen in till Stockholms city.

I kommunen byggs nya bostadsområden, arbetsplatser, förskolor och skolor. Man månar om att bevara gröna områden och om att skapa nya trevliga parker. Täby centrum är kommunens största knutpunkt och här finns butiker av alla de slag, restauranger, kaféer och annan service. I Täby finns också gott om bra skolor och förskolor.

HSB bygger bland annat nya bostadsrättsföreningar i Roslags-NäsbyVälkommen till en ny bostadsrätt i HSBs nyproduktion i Täby!

Nyproduktion i Roslags-Näsby

Sågtorp

HSB planerar 140 yteffektiva och smarta lägenheter i Sågtorp, inte långt från Täby centrum. Här finns grönområden med skog och sjöar och ett stort utbud av shopping och service. Med Roslagsbanan tar det bara 12 minuter till centrala Stockholm.  

Läs mer om Sågtorp!

Roslags-Näsby

HSB Bostad bygger 90 nya bostadsrättslägenheter i Täbys nya stadsdel, Roslags-Näsby! Det blir ljusa, luftiga och välplanerade lägenheter med balkong eller uteplats. Husen byggs med gemensamma takterrasser för trevligt socialt umgänge.

Läs mer om Roslags-Näsby!