Utlåningsverksamhet

25 november 2021
Bilden visar en verktygslåda med verktyg.

Hej!

För att underlätta för er medlemmar att renovera era boenden samt för att spara på jordens resurser har vi, efter förfrågan från boende, valt att starta en lånepool för gemensamma verktyg som du som medlem kostnadsfritt kan låna för att göra de renoveringar du behöver i hemmet.

Du hittar all information om utlåningsverksamheten här i appen. Klicka på "Mer" så finns allt samlat under fliken "Utlåningsverksamheten"

Där kan du läsa om vika verktyg som finns och huruvida de är tillgängliga ett visst datum. Där finns också mer information om verksamheten och formuläret där du gör din bokningsförfrågan. Bokningen är bekräftad när du blivit kontaktad av någon av verksamhetens representanter och bestämt ett datum för överlämning.

Innan du kan göra en låneförfrågan läs noga igenom lånepoolens avtal och villkor under fliken "Bokningsförfrågan verktyg". Du måste godkänna villkoren för att kunna låna objekt.
Och tänk på att ta reda på vd du får och inte får göra i lägenheten när du renoverar. Information om detta finns på hemsidan.

Lycka till med renoveringarna!

/Utlåningsverksamheten