Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Nyckeltalsrapporter

Under våren 2022 lanserade vi en helt ny nyckeltalsrapport till er bostadsrättsföreningar där ni enkelt kan jämföra era nyckeltal med andra föreningar och identifiera dussintals faktorer. Till exempel vilka kostnader som sticker ut, vad gör ni bra och sist men inte minst – var det finns pengar att spara.
Vid detta tillfälle kommer vi gå igenom samtliga nyckeltal, hur man ska läsa sin rapport, vad betyder graferna med mera.

HSB-kontoret eller delta via Teams
Stationsgatan 12
Linköping
13 september 2022
17:30 - 19:30

Målgrupp: Ledamöter och suppleanter i HSBs bostadsrättsföreningar samt ledamöter och suppleanter i bostadsrättsföreningar som har administrativt/ekonomiskt förvaltningsavtal med HSB Östergötland.

Målet: Jämför er bostadsrättsförening och spara pengar.

Pris: Kursen är avgiftsfri för brf som är medlemmar i HSB Östergötland, och för bostadsrättsföreningar med administrativt/ekonomiskt förvaltningsavtal avtal med HSB Östergötland.