Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Sommarjuridik

Ta chansen att uppdatera dig på vanliga frågor som styrelsen ofta får inför och under sommaren. Vad kan styrelsens fastighetsägaransvar omfatta, vad gäller för byggnationer i och utanför lägenheten, vad bör man tänka på gällande studsmattor, pooler med mera.

Digitalt via Teams
16 april 2024
17:30 - 19:30

Skicka gärna in frågor i förväg till Mats Johansson på mejl: mats.johansson3@hsb.se

Målgrupp:
Ledamöter och suppleanter i HSBs bostadsrättsföreningar samt ledamöter och suppleanter i bostadsrättsföreningar som har förvaltningsavtal med HSB Östergötland.

Målet:
Ge grundkunskaper om de vanligaste förekommande frågor som brukar uppstå inför och under sommaren.

Kursinnehåll:
Styrelsens fastighetsägaransvar
Uteplatser
Studsmattor och pooler
Lekplatser
Grillning och rökning
Inomhustemperaturer

Pris:
Kursavgiften ingår i medlemsavgiften för brf som är medlemmar i HSB Östergötland. Kursavgift för bostadsrättsföreningar som inte är medlemmar men med administrativ/ekonomiskt förvaltningsavtal med HSB Östergötland: 950 kronor/person.