Blandade notiser från Brudlyckebladet

05 juli 2013 Studiebesök i en tvättstuga, garanti för fönsterbytet, uppfräschning på gång av bastun, vård av gården, ytterligare rensning i källarutrymmen och HSB-rabatter.

Tvättstugan, studiebesök i en annan bostadsrättsförening
Styrelsen ska i höst göra ett studiebesök i bostadsrättsföreningen Allén för se på en annan lösning av tvättstugan. Vi tar gärna emot förslag och synpunkter från medlemmarna. Kontakta oss via Johan Cöster 0705-70 84 27, eller lägg förslag i brevlådan utanför gillestugan på Husebygatan 1.

Fönsterbytet
Fönsterbytet är i stort sett klart och följde tidsplanen. Fönstren har fem års garanti. Din lägenhetsnyckel går även till balkongdörren. Frågor kring detta besvaras av Stefan Svensson på Hammarström & Jarl AB, 013-12 73 00 eller 0705-12 73 11.

Bastun, uppfräschning på gång
Styrelsen har påbörjat arbetet med fräscha upp föreningens bastu under Husebygatan 1. Styrelsen tar gärna emot förslag i brevlådan utanför gillestugan på Husebygatan 1, eller prata med Anneli Carlsson i styrelsen på 070-582 51 33.

Grönytor och rabatter
Så här i sommartider kan det vara bra att veta vad som gäller kring skötseln av vår gård. Gräset på gården klipps en gång per vecka under sommarhalvåret. Rabatterna rensas på ogräs en gång per månad. Hjälp gärna till genom att plocka upp skräp på gården. Dessutom är ny sand på gång till sandlådan.

Ytterligare rensning i källarutrymmen
Med hänvisning till brandrisken kommer styrelsen i samarbete med Boservice att frakta bort ytterligare saker som står i allmänna källarutrymmen. Exempel på detta är
• Vinterdäck.
• Möbler.
• Grillar.
• Byggavfall, målarburkar, och så vidare.

HSB-rabatter
Visa upp ditt HSB-medlemskort och få rabatt på varor och tjänster. Hos ett antal företag handlar du till rabatterat pris året om. Medlemsrabatten gäller på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kampanjpriser.

Medlemskortet är personligt och butikerna kan begära legitimation. Du hittar en förteckning på internet genom denna genväg: http://tinyurl.com/ovdl4jx