Föreningsstämma 23/1 18.00

05 januari 2023 ------------------------Vi kommer vara i vår egen lokal (källarnedgången bredvid Eknäsgatan 23) som har begränsat utrymme, föranmäl dig - tack!------------------------ Anslag med dagordning sitter på varje anslagstavla (eller se längst ner på denna sida)

Då var det dags för föreningsstämma igen, en chans för dig att få uppdateringar om föreningen, ställa frågor samt träffa styrelsen (och välja styrelse).
Vi kommer ordna förtäring i form av smörgåstårta så vill du ha mat men har allergi så meddela det till föreningens mejladress ekenasgardarna@outlook.com eller till vicevärdstelefonen: 0760310266 per SMS

Årsredovisning för föreningen finns på "mitt HSB" ellerhär på vår hemsida: https://redaktor.hsb.se/ostra/brf/ekenasgardarna/om-foreningen/ekenasgardarnas-arsredovisning/ 

Vill du ha ett fysiskt exemplar? Då finns det att hämta bredvid styrelserummet. Om du går in i Eknäsgatan 31, och ned i källaren så går du vänster.
Där på en stol ligger årsredovisningar i fysiskt exemplar, ta ett max per hushåll. Har de tagit slut meddela gärna så ordnar vi fler till de som hör av sig.