Du som loggar in med BankID på fil eller via dosa behöver först välja Mobilt BankID och därefter välja BankID innan du matar in ditt personnummer för att komma in. Vi jobbar på att rätta till detta och beklagar strulet som uppstått.

Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Tryggare styrelse med rätt utbildning

Inspiration, motivation, erfarenhetsutbyte, glädje och kompetensutveckling. Det finns många anledningar att gå på kurs i HSB! Vi erbjuder dig som är aktiv i din bostadsrättsförening kvalificerade utbildningar som ger dig kunskap och stöd i ditt arbete som styrelseledamot.

Utbildning är en hjärtefråga för oss i HSB. Av erfarenhet vet vi att det är både enklare och roligare att driva en bostadsrättsförening om man känner att man behärskar sitt uppdrag. Välutbildade förtroendevalda ger stabila föreningar och trygga medlemmar. Kursutbudet kan variera lokalt runt om i landet.

Stäm av med din styrelse
När du vill gå en utbildning måste du först stämma av med din styrelse eftersom avgiften betalas av bostadsrätts­föreningen.

Anmälan
Anmälan sker på ett webbformulär som du hittar i kalenderiumet för respektive utbildning eller genom att klicka här

Lokaler
Våra utbildningar hålls pga covid-19 digitalt via Teams under hösten.

Avgift
Se kostnad under respektive kurs. Priserna är inklusive moms samt per deltagare.
Avgiften debiteras bostadsrättsföreningen.

Utbildningsmaterial/dokumentation
Eventuellt material delas ut i samband med eller efter kursen.

Återbud
Återbud lämnas på info.ostra@hsb.se senast en vecka innan kursstart.
Vid avbokning närmare än en vecka innan kursstart utgår full betalning.

För att läsa mer om våra kurser så gå in i kalenderiet nedan eller kolla studieprogrammet som du hittar på dokument i Mitt HSB.


Frågor
Har du frågor om kurserna är du välkommen att skicka e-post till info.ostra@hsb.se eller ringa 010-442 56 00.

Här kan du ladda ner vår kurskatalog