Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Tryggare styrelse med rätt utbildning

Inspiration, motivation, erfarenhetsutbyte, glädje och kompetensutveckling. Det finns många anledningar att gå på kurs i HSB! Vi erbjuder dig som är aktiv i din bostadsrättsförening kvalificerade utbildningar som ger dig kunskap och stöd i ditt arbete som styrelseledamot.

Utbildning är en hjärtefråga för oss i HSB. Av erfarenhet vet vi att det är både enklare och roligare att driva en bostadsrättsförening om man känner att man behärskar sitt uppdrag. Välutbildade förtroendevalda ger stabila föreningar och trygga medlemmar. Kursutbudet kan variera lokalt runt om i landet.

Vi erbjuder dig som förtroendevald noga utvalda kurser som ger utmanande perspektiv, ovärderliga insikter samt kunskap och kontakter som hjälper dig i ditt uppdrag. Även om du varit förtroendevald en längre tid rekommenderar vi dig att gå på våra kurser för att fylla på med ny kunskap. I den här kurskatalogen har vi samlat våra kurser, information- och ägarträffar och övrigt material som du kan ta del av på distans. Du kan alltid nå informationsmaterial kring rollerna Ny i styrelsen, sekreterare och valberedning i Mitt HSB.

Du hittar aktuell kursprogram här eller längre ner.

1. STÄM AV MED DIN STYRELSE
När du har hittat en kurs som du vill gå ska du börja med att stämma av att det är okej med din styrelse. Bostadsrättsföreningen betalar kursavgiften.

2. ANMÄL DIG
Efter styrelsens godkännande anmäler du dig till kursen.
Använd denna länk till anmälan. Tänk på att anmälan är bindande och att sista anmälningsdag är fem dagar innan kurstillfället.

3. FÖRTÄRING
På de fysiska träffarna erbjuder vi kaffe och smörgås. Vi vill därför att du gärna meddelar eventuella allergier.

4. BEKRÄFTELSE
Du får en bekräftelse i samband med att du anmäler dig.

5. BETALNING
Kursavgiften faktureras föreningen efter avslutad kurs. I utbildningarna ingår eventuellt material och dokumentation. Alla priser är inklusive moms.
Medlemserbjudanden på priserna gäller endast medlemmar i HSB Östra.

6. ÅTERBUD
Återbud ska lämnas senast fem dagar innan kurstillfället till medlem.ostra@hsb.se. Vid uteblivet återbud förbehåller vi oss rätten att fakturera hela kostnaden för kursen.

7. INSTÄLLD UTBILDNING
Vi förbehåller oss rätten att ställa in utbildningar om det är färre än fem deltagare anmälda.

 

Frågor
Har du frågor om kurserna är du välkommen att skicka e-post till medlem.ostra@hsb.se eller ringa 010-442 56 00.

 

" Vi vill inspirera, motivera och sprida kunskap till våra medlemmar. Därför bjuder vi in till erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling genom våra kurser på HSB Östra "


Välkommen!

OBS! Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i kursutbudet. Senaste uppdateringen av vilka kurser vi erbjuder hittar du alltid på hsb.se/ostra.

Här kan du ladda ner vår kurskatalog

anmäl dig här.JPG

Efter styrelsens godkännande anmäler du dig till kursen.


Tänk på att anmälan är bindande och att sista anmälningsdag är fem dagar innan kurstillfället.