Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Östras hyresfastighet på Albrektsvägen 32, Wadströmsgatan 9

29 lägenheter i Norrköping. 1700 kvadratmeter fördelat på tvåor och treor.

HSB Östra har 29 lägenheter på Albrektsvägen 32 och Wadströmsgatan 9 i Norrköping, några med balkong. Fastigheterna Kolonien 24 och 25 är byggda 1945 och här finns större gräsytor, en lekplats med gungställning, samt parkeringsplatser. En kort promenad bort ligger den stora Vasaparken med ännu fler aktivitetsmöjligheter för små och stora. Åt andra hållet återfinns spårvagnshållplats, matbutiker, Ljura centrum och Ljuraparken.

Se hyreslägenheter i Norrköping - klicka här

Lediga lägenheter i Norrköping

Letar du efter en lägenhet?

Lediga hyresrätter

Hyreslägenheter HSB Östra

Klicka här för att komma till "sök bostad" och se vilka hyreslägenheter som är lediga i Norrköping, Söderköping och Finspång.

Du skriver enkelt in i sökfältet den kommun du önskar att hitta en hyreslägenhet i. 

Inget som passar? Vår nyproduktion kanske är något för dig!

 

Nyproduktion i HSB Östra

Klicka här för att läs mer om våra nyproducerade lägenheter, redan byggda lägenheter samt påbörjade och planerade byggnationer.