Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Östras hyresfastighet på Dagsbergsvägen 2. Södra promenaden 126-134

45 lägenheter i Norrköping. 3100 kvadratmeter fördelat på ettor, tvåor, treor, och femmor, samt fyra fyror i form av tvåplans radhus.

HSB Östra har 45 lägenheter på Dagsbergsvägen 2 och Södra promenaden 126-134 i Norrköping. De flesta med inglasad balkong. De fyra radhusen har både balkong och uteplats. Fastigheten Gamla vägen 3 är byggd 1959 och här finns både parkeringsgarage och parkeringsplatser, samt en trevlig innergård med sandlåda, gräsmatta och sittplatser. Här finns även HSB Östras kontor och kundmottagning. Ett stenkast bort ligger den stora Vasaparken med gott om aktivitetsmöjligheter för små och stora.

Se hyreslägenheter i Norrköping - klicka här

Lediga lägenheter i Norrköping

Letar du efter en lägenhet?

Lediga hyresrätter

Hyreslägenheter HSB Östra

Klicka här för att komma till "sök bostad" och se vilka hyreslägenheter som är lediga i Norrköping, Söderköping och Finspång.

Du skriver enkelt in i sökfältet den kommun du önskar att hitta en hyreslägenhet i. 

Inget som passar? Vår nyproduktion kanske är något för dig!

 

Nyproduktion i HSB Östra

Klicka här för att läs mer om våra nyproducerade lägenheter, redan byggda lägenheter samt påbörjade och planerade byggnationer.