Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB-DAGEN

En dag för att samverka, lära & skapa hemlängtan till det goda boendet!

Louis De Geer
Norrköping
19 oktober 2022
14:00 - 20:00

Vi på HSB bygger, förvaltar och hyr ut hem att längta till. På HSB-dagen får du som medlem, boende och styrelseengagerad möjlighet att träffa oss på HSB tillsammans med en mängd utställare.

Är du styrelseengagerad i en icke HSB-förening? Vi välkomnar även dig, för vi på HSB Östra erbjuder förvaltningstjänster även till icke HSB-föreningar. HSB-dagen är vår allas arena för att samverka, lära och skapa hemlängtan till det goda boendet.

Vi ser väldigt mycket fram emot att göra förra årets premiär av HSB-dagen, till en stående tradition. Anmäl dig redan idag! 

bild till inbjudan - variant 2.png

Är du nyfiken på vilka utställare som kommer att delta på HSB-dagen?

Det förstår vi att du är, och några av dem vill vi redan nu dela med oss av, men några håller vi på för spänningens skull. 

Som intressanta föreläsare presenterar vi stolt Länsförsäkringar Östgöta, Handelsbanken samt fastighetsjurist från HSB Riksförbund. 

Som utställare presenterar vi stolt nedan nämnda företag.