Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Kurs UNDERHÅLLSPLAN ONLINE - HUR FUNGERAR DET?

Målgrupp: Ledamöter i styrelsen

Microsoft teams, kallelse skickas närmare inpå kursen
Webbinarium
14 december 2022
17:00 - 19:00

Underhållsplan online är kursen där du kommer att få lära dig att använda vårt webbaserade tjänst Underhållsplan Online. Denna tjänst är tillgänglig i Mitt HSB och vi vill gärna ge dig förutsättningar att förstå tjänstens syfte och olika verktyg.

Underhållsplanen är ett viktigt verktyg för styrelsen i budgetarbete och åtgärdsplanering. Underhållsplanen är ett material där det syns vad som behöver göras de närmaste åren samt på längre sikt. Med alla åtgärder och kostnader samlade får styrelsen kontroll över underhållet och kan i god tid avsätta de medel som behövs. Det leder till en långsiktig och bra ekonomi för föreningen och ett bevarat värde på fastigheten. I kursen går vi bland annat genom grunderna för underhållsplanen samt vad du kan göra i webb-tjänsten.

 

FÖRELÄSARE: Anders Hult, HSB Östra

PRIS: GRATIS (för HSB medlemmar)
         1200 kr per person för brf som inte är medlem i HSB Östra

 

Anmäl dig här