Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Vi vill delta i debatten för att förändra

Syns man inte, så finns man inte. Det är lika sant som det är sagt. Vi i HSB låter vinsten gå tillbaka till boendet, och en del av den använder vi för att skapa opinion och debatt. Vi är samhällsbyggare och vi tar vårt ansvar. Vi vill synas. Vi vill höras. För att förändra.

BallongflickaVi vill öka byggandet. Vi vill ge bosparandet en chans. Vi vill sätta fokus på energifrågan. Där har du några av de bostadspolitiska punkter som HSB siktar in sig på just nu. I debattartiklar, på seminarier, i inlägg i tidningarna och i filmer på internet har vi satsat på att påverka politiker och beslutsfattare för att skapa förändring. Och det tänker vi fortsätta med. Under devisen VI VILL kommer du att kunna ta del av de många frågor som engagerar oss idag, där vi vill se en förändring i morgon.