Just nu har vi tekniska störningar som påverkar möjligheten att bli medlem digitalt här på webbsidan. Tjänsten kan inte verifiera några personnummer. Vi jobbar på en lösning.  Vänligen återkom vid ett senare tillfälle och fullfölj din ansökan.

Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Norr satsar på nya lokaler i Umeå

12 juni 2024

HSB Norrs Fastighetsservice i Umeå har flyttat in i nya, fräscha lokaler på Formvägen 15 i stadsdelen Ersboda.

I slutet av 2022 förvärvade HSB Norr en ny fastighet, och sedan dess har renovering och ombyggnationer genomförts för att anpassa lokalerna till verksamhetens behov.

- Denna investering i lokalen på Formvägen 15 är ett lyft för alla! Här har vi en carport som rymmer ett stort antal bilar och som underlättar för fastighetsskötarna, särskilt under snöiga förhållanden. Dessutom finns det gott om utrymme att förvara verksamhetens egna maskiner, vilket säkerställer att de alltid är lättillgängliga och skyddade, säger Andreas Edlund, Teamchef för Fastighetsservice HSB Norr.

    Förvärvet av den nya fastigheten är helt i linje med HSB Norrs strategi om att äga egna fastigheter, detta skapar även möjligheter i att förbättra arbetsmiljön för våra medarbetare. De nya lokalerna är ljusare och mer inbjudande för personal och kunder, med utmärkta mötesrum och en stor gårdsplan som enbart används av HSB Norrs Fastighetsservice i Umeå. Detta skapar en mer effektiv arbetsmiljö där alla resurser är nära till hands, och vi kan erbjuda våra kunder ännu bättre service. Vi ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas i dessa nya, moderna lokaler som speglar vår vision och våra värderingar.

    HSB Norr är den nordligaste av HSBs regionföreningar med ett verksamhetsområde som sträcker sig från Umeå i söder till Kiruna i norr. Föreningen ägs av drygt 40 000 enskilda medlemmar och 286 bostadsrättsföreningar. HSB Norr har 158 medarbetare på 9 orter och arbetar med allt från att bygga, äga och förvalta bostäder till utbildning och löpande rådgivning för både bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. HSBs uppdrag är att i samverkan med medlemmarna skapa vad vi kallar Det Goda Boendet – goda bostäder, välskötta hus, trygg boendeekonomi och en god boendegemenskap. Eftersom det är medlemmarna som äger HSB är det också de som demokratiskt beslutar om verksamheten och ges chansen att utveckla sitt boende till något unikt och givande.

    Taggar

    HSB Norr

    Länkar