April 2019

12 maj 2019

Vi hälsar alla nya medlemmar välkomna till vår BRF Gasverket

Föreningsstämman den 16 april 2019

Ordförande presenterade styrelsemedlemmarna och hälsade vår nya vicevärd/fastighetsskötare Maria Kvick och förvaltare Ludwika Cejovic välkomna till vår Brf. Ludwika har sitt kontor på HSB och kommer att arbeta därifrån.

Maria kommer att arbeta både som vicevärd och som fastighetsskötare. Hon kommer att ha expeditionstid vardagar, måndag-fredag, kl. 09.30-10.30, telefonnr; 0708 84 17 25.

Två nya styrelsemedlemmar valdes in i styrelsen, Linnea Almqvist och Jörgen Nordberg och en ny ledamot valdes in i valberedningen, Bengt Östbring.

Beslut togs av stämman att ge styrelsen i uppdrag att arbeta vidare för att hitta en lösning på problemet med oönskad närvaro av elever på vårt område. Styrelsens förslag att sätta upp grindar mellan in/ut farterna mellan Trollebergsvägen 21 och Svanevägen 38 och mellan Svanevägen 38 och Svanevägen 32 fick stort bifall av stämman.

Systematiskt Brandskydds Arbete

Inom ramen för SBA (systematiskt brandskyddsarbete), har en extern firma besiktigat våra hus och därefter skrivit protokoll. Vissa av anmärkningarna handlar om trapphusen. Vi vill därför än en gång påpeka att det inte är tillåtet att förvara cyklar, rullatorer etc. i trapphusen.

Lekplats

När man grävde för gungorna upptäcktes föroreningar i marken, varför arbetet stoppades och prover togs.

Hedda Andersson Gymnasiet HAG

Kommunfullmäktige antog detaljplanen för Hedda Andersson Gymnasiet den 28 mars 2019. Styrelsen kommer att överklaga beslutet till Mark och miljödomstolen

 

Hälsningar Styrelsen