Förändring av vicevärdstjänsten

12 oktober 2015

Styrelsen har beslutat att ”outsourca” vicevärdstjänsten (dvs köpa tjänsten från annat företag på motsvarande sätt som vi köper fastighetsskötsel, trädgårdsskötsel etc) eftersom vi bedömer att vi inte har tillräcklig kapacitet för att ha arbetsgivaransvar. Följden av detta blir en uppsägning av vår nuvarande vicevärd Tina Hasche. Hennes sista arbetsdag är den 8 oktober.

Istället för att Brf Gasverket har en anställd vicevärd kommer vi att köpa vicevärdstjänsten av  Veteranpoolen, som kommer att ta över arbetet inom kort. Fram till dess under en kort period kommer styrelsen att ansvara för vicevärdsfunktionen.

Besökstider, telefontider och telefonnummer till vicevärden kommer att vara oförändrade. Ni kommer alltså även fortsättningsvis att kunna ringa vicevärden vardagar 9.00-11.00 på telefonnummer 070-8841725 och besöka expeditionen den första måndagen varje månad 18.30-19.30. Ni får gärna också skicka email till info@gasverket.net om ni vill ha kontakt med vicevärden.

Vi tackar Tina för väl utfört arbete under de två år då hon tjänstgjort hos Brf Gasverket och önskar henne lycka till i framtiden.

Hälsningar,

Styrelsen