Förändring av vicevärdstjänsten

03 december 2019

Styrelsen har beslutat att ”outsourca” vicevärdstjänsten (dvs köpa tjänsten från annat företag på motsvarande sätt som vi köper fastighetsskötsel) eftersom vi bedömer att vi inte har tillräcklig kapacitet för att ha arbetsgivaransvar. Vår nuvarande vicevärd Anders Trobäck har beslutat att gå vidare till annat jobb. Hans sista arbetsdag är den 31 december.

Istället för att Brf Linero har en anställd vicevärd kommer vi att köpa vicevärdstjänsten av Clifa, som kommer att ta över arbetet den 1 januari. Fram till dess under en kort period kommer styrelsen att ansvara för vicevärdsfunktionen.

Besökstider, telefontider och telefonnummer till vicevärden kommer att vara oförändrade. Ni kommer alltså även fortsättningsvis under december att kunna ringa telefonnummer 070-9105053 och besöka expeditionen under expeditionstid. Ni får gärna också skicka email till brflinero@bredband.net om ni vill ha kontakt med föreningen.

Vi tackar Anders för väl utfört arbete under de två år då han tjänstgjort hos Brf Linero och önskar honom lycka till i framtiden.

Hälsningar

Styrelsen