Info om nya garageavtal samt P-tillstånd

13 mars 2024 Information angående parkeringstillstånd samt garageplatser

P-tillstånd

Vi kommer att byta parkeringsföretag till Skånsk Parkering den 1 April. I samband med detta kommer vi kunna erbjuda en app istället för de fysiska tillstånden vi haft tidigare. Dock så kommer det finnas möjlighet att få fysiska parkeringstillstånd men vi ser gärna att det byts till digitala istället. Bytet kommer ske som förra året med att ni kommer ner till vår lokal i samma hus som tvättstugorna. Legitimerar er med er tagg och får vidare information om hur ni går till väga. I appen så kommer ni få registrera er med er mailadress och därefter kommer ni kunna registrera upp till 3 fordon. Dessa går att ändas närsomhelst av er i er app. Så det ska underlätta för er. Viktigt är att komma ner till oss och kvittera ut fysiska eller digitala parkeringstillstånd.

Detta kommer att ske endast under helgen V 12:

23/3 mellan 10-14

24/3 mellan 12-16

 

Garageplatser

Vid månadsskiftet februari/mars 2024 inleder föreningen arbetet med att se över och uppdatera villkoren för befintliga garageavtal. Det kommer att upprättas nya avtal med enhetliga villkor för nyttjanderätterna. I samband med upprättandet av nya avtal, kommer de befintliga avtalen att sägas upp för villkorsändring.

Med start i april 2024 kommer uppsägning tillsammans med nytt avtal att skickas till dig med befintligt garageavtal.

Önskar du behålla din garageplats är det viktigt att du så snart som möjligt lämnar in signerad uppsägningsbekräftelse tillsammans med det signerade nya avtalet.

Önskar du inte behålla din garageplats eller av någon anledning inte godkänner de nya villkoren, är det oavsett viktigt att uppsägningsbekräftelsen kommer in som bekräftar att du har mottagit handlingarna.

Du som berörs av ovanstående kommer att få mer skriftlig information i samband med att uppsägningen och de nya avtalen skickas ut. Har du redan nu frågor eller funderingar kring innehållet i detta informationsblad, är du välkommen att kontakta styrelsen

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen