Parkeringen och Elbilsladdning

06 oktober 2019 Nytt om Parkeringen och information om Elbilsladdning

Föreningen har för en tid sedan byggt ut parkeringen med 20 nya parkeringsplatser då det varit brist på platser under en längre tid.  Tyvärr är det fortfarande brist på platser och för att komma till bukt med problemet har styrelsen beslutat att registrera samtliga fordon som tillhör föreningen, dvs. alla som bor på Trollenäs och äger fordon, så att endast behöriga fordon står på parkeringen. Samtliga lägenhetsinnehavare kommer därför inom kort kunna registrera sina fordon digitalt och för de som behöver hjälp till detta, kommer hjälp erbjudas i f.d vicevärdskontoret. Detta kommer att ske löpande under hösten med ett start- och slutdatum.

Vidare kommer det sedan finnas 9 gästparkeringsplatser att nyttja för de som hälsar på, med sms-betaltjänst på 5kr/tim eller 50kr/dygn. Det kommer inte vara tillåtet att stå på dessa platser som boende på Trollenäs.

Elbilsladdning - För en tid sedan har det installerats 10st elladdstolpar på Trollenäs. Dessa kan nyttjas för en månadskostnad på 2,50kr/KW + 100kr fast avgift för parkeringsplatsen. 

För frågor ang. detta, hör av er till oss.