Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Tisdag
7
December 2021

Aktivitet för styrelsemedlemmar: Välkommen på jullunch i Hässleholm

Ho, ho, ho! Snart är tomten här tillsammans med julstök och bestyr. Vi vill passa på att bjuda in dig som styrelsemedlem till en avslutande aktivitet innan vi säger tack och hej till 2021 - nämligen vår efterlängtade jullunch! Varmt välkommen!

Fredholms Matsalar
Norra Stationsgatan 8C
Hässleholm
7 december 2021 11:30

Anmälan är nu stängd.

Välkommen till ett trevligt tillfälle att träffa såväl nya som erfarna ledamöter från föreningarna runtom Hässleholm och marknadsområde Nordöstra samt personal från HSB Skåne. Varmt välkommen!

Då detta är en mycket populär aktivitet så är det begränsat antal plats - max två per förening. Anmäl dig senast 25 november 2021.

Intresset för våra evenemang är stort och då vi oftast har personer på väntelista så är det viktigt att du, vid ett eventuellt förhinder, avbokar din plats via e-post till anmalan-skane@hsb.se. Om du ej kommer på evenemanget och ej heller har meddelat oss detta så kommer du att bli fakturerad för aktiviteten.

Med anledning av corona/covid-19 ber vi dig att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och stanna hemma om du är sjuk eller känner förkylningssymptom. Skicka i sådana fall ett mail till anmalan-skane@hsb.se.

Fotografering av deltagare och omgivning kan komma att ske under eventet för att användas i vår marknadskommunikation. Meddela arrangören på plats om du inte vill förekomma på bild. Vi reserverar oss för eventuella skrivfel. Kurser kan komma att ställas in vid för få deltagare.