Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Medlemsaktivitet: Guidad visning hos Wanås Konst

Välkommen på medlemsaktivitet där vi bjuder in till en guidad visning hos Wanås Konst.

Wanås Konst
Vanås
Knislinge
25 augusti 2024
11:00 - 12:30

Wanås Konst är en av Sveriges största skulpturparker med mer än 80 permanenta verk som visas sida vid sida med nya utställningar utomhus i bokskogen vid Wanås slott. Upplev skulpturparken tillsammans med en guide – visningen berör både tillfälliga utställningar och delar av den permanenta samlingen i skulpturparken. Guidningen tar 90 minuter men vill du stanna kvar och fortsätta utforska parken på egen hand efteråt går det jättebra.

Antalet platser är begränsat, först till kvarn. 


FÖR VEM: Alla medlemmar, du får ha en medföljande med dig. Vi ser gärna att medföljande är medlem men det är inget krav. 
PRIS: 130 kronor per person. Medföljande betalar också 130 kronor. Ordinariepris för entré är 180 kronor/person 50 kronor för öppen visning.
ANMÄLAN: Anmäl dig via länken i Mitt HSB. Evenemanget är bindande och vid eventuell avbokning återbetalas ej biljettpriset.

Har du några frågor? Kontakta Matilda Sjödin, marknads- och kommunikationsassistent via mejl här