Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Tisdag
7
December 2021

Nätverksträff ung och engagerad: Om mångfald, inkludering och civilkurage

Välkommen till en nätverksträff med tema mångfald, inkludering och civilkurage. Kvällen leds av Siavosh Derakhti, den enda person som Barack Obama bad om att få träffa under sitt statsbesök i Sverige.

HSB Skånes Bobutik
Knut den Stores torg 1c
Lund
7 december 2021
18:00 - 20:00

Hur kan vi arbeta mer inkluderande, oavsett om det är i bostadsrättsföreningen, arbetslivet eller privatlivet? Detta tillsammans med frågor runt mångfald och civilkurage är temat för kvällens nätverksträff för dig som är ung och engagerad. 

Kvällens föreläsare, Siavosh Derakhti, arbetar för att sprida demokrati och slår ett slag för alla människors lika värde. Han arbetar med barn & ungdomar i både kommunal och privat regi och har mångårig erfarenhet i arbete som barn- & ungdomsledare, mentor, kontaktperson och ungdomscoach. Siavosh är dessutom grundare av den ideella organisationen UMFA – Unga Mot Antisemitism & Främlingsfientlighet och var med på Forbes lista över de 30 mest inflytelserika personerna under 30 år 2016.

Syftet med träffen är att:

  • nätverka med andra
  • få verktyg för att utveckla ditt styrelsearbete, arbetsliv eller privatliv
  • få inspiration och verktyg i hur du kan arbeta mer inkluderande
  • värva fler unga styrelsekollegor – bjud med dig en granne som är intresserad av att veta mer om styrelsearbetet

FÖR VEM: för dig som är under 35 år samt är medlem i HSB Skåne eller bor i våra hyresrätter i någon av orterna inom HSB Skånes verksamhetsområde.
PRIS: kostnadsfritt 
ANMÄLAN: anmälan har stängt.

Vid frågor, kontakta Malin Bengtsson eller Moa Mitchell på kommunikation-skane@hsb.se

Varmt välkommen!

När du tar del av HSB Skånes tjänster och aktiviteter sparar och behandlar vi personuppgifter om dig, bl.a. för att kunna hjälpa dig och för att dokumentera vår verksamhet. Fotografering kan förekomma. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här: https://www.hsb.se/skane/om-hsb/organisation-och-agarinformation/hsb-skane/miljo-och-kvalitet/ny-policy-for-behandling-av-personuppgifter/