Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Tisdag
7
December 2021

Välkommen på mogenfika med jultema! FULLBOKAD!

Äntligen är det dags för mogenfika igen, som vi har längtat. Varmt välkommen till vår visningsstudio där vi bjuder på kakor, gott sällskap och en hemlig musikgäst!

HSB Skånes visningsstudio
Gnejsvägen 15
Lund
7 december 2021
14:00 - 16:00

Aktiviteten är fullbokad.

Hoppas att du har möjlighet att komma och fika med oss och andra trevliga medlemmar denna eftermiddag.

Varmt välkommen!

DATUM: 7 december
TID: kl. 14.00 - 16.00
FÖR VEM: du som är lite äldre
KOSTNAD: kostnadsfritt
PLATS: HSB Skånes visningsstudio, Gnejsvägen 15 i Lund
BUSS: Vi erbjuder resa med buss till mogenfikat i Lund från dessa ort: Eslöv, Kristianstad, Hässleholm och Ystad. Avgångstid och specifik plats för avgång meddelas senare. 
ANMÄLAN: Aktiviteten är fullbokad, anmäler du dig nu skrivs du upp på reservlistan. 

 

Anmälan till Mogenfika 2021 - reservlista

Medföljande (max 1 medföljande)
Vill du åka buss till fikat? (Gäller ej dig som bor och reser inom Lund med omnejd)

Du och din medföljande måste åka buss från samma ort. 

Vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer och reserverar oss för att aktiviteten kan komma att ställas in, beroende på rådande restriktioner. Anmälan är bindande om aktiviteten blir av.

Med anledning av corona/covid-19 ber vi dig att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och stanna hemma om du är sjuk eller känner förkylningssymptom. Skicka i sådana fall ett mail till anmalan-skane@hsb.se.

När du tar del av HSB Skånes tjänster och aktiviteter sparar och behandlar vi personuppgifter om dig, bl.a. för att kunna hjälpa dig och för att dokumentera vår verksamhet. Fotografering kan förekomma. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här: https://www.hsb.se/skane/om-hsb/organisation-och-agarinformation/hsb-skane/miljo-och-kvalitet/ny-policy-for-behandling-av-personuppgifter/