Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Medlemsaktivitet: Spökvandring på Glimmingehus

Är du nyfiken på Glimmingehus och samtidigt är pigg på en läskigt spännande kväll? Då får du inte missa denna aktivitet!

Glimmingehus
Glimminge 1
Hammenhög
18 oktober 2018
19:00 - 20:30

Denna läskigt spännande kväll bjuder vi på historier om Glimmingehus som du kanske aldrig har hört förut. Du får också höra om de människor som levt i borgen och som ännu tros leva kvar innanför murarna. Och vem vet, kanske får vi möta en och annan av dem också.

Kostnad? som medlem betalar du endast 100 kr/person (ordinarie pris 250 kr/person) vilket faktureras i förskott. Observera att detta evenemang har åldersgräns och att deltagaren inte får vara under 13 år.

Läs mer om Glimmingehus.

Antalet platser är begränsat, först till kvarn. Intresset för våra medlemsaktiviteter är stort och då vi oftast har personer på väntelista så är det viktigt att du, vid ett eventuellt förhinder avbokar din plats via e-post till anmalan-skane@hsb.se senast den 9 oktober kl. 15.00. Om du ej avbokar och ej heller kommer på evenemanget så utgår en no-show avgift på 100 kr/person som faktureras i efterhand. Observera att en avbokad plats måste bekräftas av oss.